RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Гучна ДТП з авто українського мільйонера під Львовом: опубліковано важливе відео

Журналістам вдалося отримати відео міських камер відеоспостережень Львова, на яких зафіксовано пересування автомобіля Петра Димінського в день аварії.

Відео опублікував Zaxid.net.

На кадрах видно, що 18 серпня о 14:29 автомобіль мільйонера Mercedes S 65 AMG від'їхав від будівлі Львівської облдержадміністрації, де розташований офіс ФК "Карпати". За кермом автомобіля перебував чоловік у білій сорочці з коротким рукавом.

О 14:32 Mercedes і позашляховик супроводу Lexus проїхали Торговою площею, поблизу ринку "Добробут". Камери знову зафіксували за кермом Mercedes того ж чоловіка у білій сорочці. В обох випадках авто супроводу їхало за Mercedes. Через сорок хвилин після зазначеної події автомобіль Димінського став учасником ДТП.

Відзначається, що на кадрах, які очевидці зняли на місці аварії, мільйонер відображений у білій сорочці з коротким рукавом.

Як повідомляв "Апостроф", генпрокурор Юрій Луценко зробив різку заяву по ДТП з авто Димінського. За його словами, чоловік, який заявив, що він був водієм, за кермом у цей момент не був.