RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Харкові п'яний чоловік викрав маршрутку і возив пасажирів: опубліковано відео

У Харкові п'яний співробітник автотранспортного підприємства незаконно взяв автобус і возив пасажирів.

Про це повідомляє місцеве видання dozor.kharkov.ua.

"Близько 10:00 ранку 21 серпня патрульним повідомили, що на зупинку громадського транспорту біля критого ринку на Олексіївці під'їхав автобус 217 маршруту. За словами очевидців, водій маршрутки перебував в стані сп'яніння", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що інспектори, які прибули на виклик, побачили автобус, за кермом якого перебував чоловік з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Як розповіли поліцейським свідки, водій маршрутки під'їхав до зупинки і висадив декількох пасажирів.

При оформленні адміністративних матеріалів за керування транспортним засобом в нетверезому стані громадянин поводився агресивно і лаявся в сторону патрульних і керівництва АТП, якому належить автобус.

Згідно з повідомленням, поліцейські з'ясували, що водій вранці без дозволу взяв автобус і поїхав. Співробітники АТП повідомили патрульним, що чоловік буде негайно звільнений.

Крім цього, керівництво АТП звернулося в поліцію із заявою про незаконне заволодіння транспортним засобом. У результаті патрульні поліцейські склали на водія автобуса протокол по ст. 130 КУпАП та викликали на місце слідчих.

Тепер водієві маршрутки, крім адміністративного штрафу, загрожує і кримінальна відповідальність за ст. 289 КК - "Незаконне заволодіння автотранспортом".

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві автобус врізався в зупинку з людьми.