RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Росії сталася масова різанина на заводі: опубліковані фото

У середу, 23 серпня, вранці в Нижньому Новгороді (Російська Федерація) на території ГАЗу невідомий з ножем атакував своїх колег. Так, три людини загинули і ще двоє отримали поранення.

Про це повідомляє місцеве видання NN.RU.

Відзначається, що інцидент стався в ливарному цеху під час робочої зміни. Згодом правоохоронцям вдалося затримати нападника, однак мотиви злочину поки невідомі.

Перед затриманням чоловік ховався на прилеглій до ливарного цеху території підприємства, а коли його місцеперебування виявили співробітники поліції, він, погрожуючи ножем, спробував на них напасти.

У результаті поліцейські використали табельну зброю і поранили нападника, а потім його госпіталізували.

Робітники заводу в соцмережах запевняють, що чоловікові 40-41 рік і раніше він служив в "гарячих точках".

За попередніми даними, підозрюваний є уродженцем Шарангського району Нижегородської області, а на ГАЗі почав працювати в березні 2016 року. Протягом останніх півроку він був формувальником на металургійному виробництві.

Очевидці запевняють, що злочин нападник вчинив на особистому ґрунті, не пов'язаному з службовими відносинами, а інші співробітники постраждали під час спроби зупинити атаку на дівчину.

Підкреслюється, що загибла - колишня цивільна дружина підозрюваного, але він її приревнував до свого колеги і в підсумку вбив обох.

Ці слова підтверджує і слідство, за версією якого працівник ГАЗу на грунті ревнощів наніс ножові поранення своїй знайомій, 1976 року народження, а також ще двом працівникам заводу: чоловікам 1966 та 1961 років народження - від отриманих поранень потерпілі померли.

У поліції додають, що ще двох чоловіків 1965 і 1971 років народження з колото-різаними пораненнями тіла госпіталізували в міську лікарню.

У даний час слідчими органами Слідчого комітету Російської Федерації за фактом вбивства трьох осіб порушено кримінальну справу за п. "А" ч. 2 ст. 105 КК РФ (вбивство двох і більше осіб).

Фото: nn.ru

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Миколаєві конфлікт двох чоловіків в маршрутці закінчився бійкою з кривавою різаниною.