RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

ЗМІ показали нову дачу Путіна: опубліковані фото

У Виборзі (Російська Федерація) відбудували нову резиденцію для відпочинку президента.

Про це повідомляє "Дождь" з посиланням на джерело, близьке до адміністрації Виборзького району, і місцевих жителів.

"Після 2010 року там почали будувати дачу Путіна. Він відпочивав на ній як мінімум один раз. Возив його туди в тому числі колишній глава району Георгій Порядін, який був людиною Іллі Трабера", - розповів співрозмовник видання.

Так, мова йде про об'єкт на острові Лодочному в Виборзькій затоці, неподалік від самого Виборга, в декількох кілометрах від нього, з'ясувало видання.

Фото: tvrain.ru

Вілла Селлгрена - об'єкт культурної спадщини, старовинна садиба на острові Лодочний недалеко від Виборга Ленінградської області - перейшла у власність родини друга президента Володимира Путіна і може використовуватися як одне з місць відпочинку першої особи.

"Дача" розташована на ділянці, яка більша площі так званого "палацу Путіна" в Геленджику - особняка на мисі Ідокопас-палац. Паркан, що перепиняє прохід до вілли Селлгрена, розташований за кілька кілометрів до передбачуваної резиденції, там же встановлений пункт охорони. Як заявив співробітник охорони, за парканом - "закритий об'єкт".

Оригінальна садиба була побудована ще в 1913 році за проектом відомого фінського архітектора.

Як повідомляв "Апостроф", раніше ЗМІ дізналися, що радник Дональда Трампа Рік Дірборн в минулому році намагався організувати зустріч свого шефа з президентом Росії Володимиром Путіним.