RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

WP розкрило нові подробиці про зв'язки Трампа з Росією

The Washington Post дізналося, що компанія президента США Дональда Трампа на початку передвиборної гонки планувала будівництво хмарочоса Trump Tower в Москві (Російська Федерація).

Про це пише видання, посилаючись на джерела, знайомі з пропозицією, а також документи юристів Trump Organization.

Відзначається, що забудовник з російським корінням Фелікс Сатер у листі в листопаді 2015 року закликав Трампа приїхати в Москву, щоб почати обговорення ймовірного будівництва. Крім того, могла відбутися зустріч з російським президентом Володимиром Путіним.

Він також писав віце-президенту Trump Organization Майклу Коену, що скоро Трамп буде одночасно святкувати появу одного з найбільших проектів в історії нерухомості, а також перемогу на президентських виборах.

Джерела WP, знайомі з планом будівництва, запевняють, що Трамп так і не відвідав російську столицю, хоча його компанія і інвестори підписали лист про наміри.

"Були відсутні вільні землі і не було відповідних дозволів, тому проект був припинений в кінці січня 2016 року, незадовго до початку праймеріз", - заявив співрозмовник.

Разом з тим, представники Білого дому відмовилися коментувати цю інформацію.

Видання підкреслює, що хоча деталі угоди так і не були розкриті, вони свідчать про те, що бізнес Трампа мав значні комерційні інтереси в Росії, коли вже почалася президентська кампанія.

Як повідомляв "Апостроф", 25 серпня ультраправий політолог Себастьян Гірка пішов у відставку з посади радника президента США Дональда Трампа з контртероризму і члена групи стратегічних ініціатив при президенті.