RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Києві затримали кримінального авторитета з Грузії: опубліковано фото

У Києві 29 серпня правоохоронці затримали кримінального авторитета з Грузії Тенгіза Чараю, відомого як "Тенго Гальський".

Про це повідомив заступник начальника Національної поліції – начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін.

За інформацією поліції, 35-річний злодій в законі прибув в Україну для перерозподілу сфер впливу в злочинному середовищі. Також наголошується, що злочинець перетнув український кордон поза пунктом пропуску з боку Російської Федерації. У грудні 2016 і квітні 2017 його вже затримували і видворяли з України.

"Правоохоронці з'ясували, що злочинна діяльність раніше судимого кримінального авторитета має транснаціональний характер, а його перебування на території України становить загрозу безпеці громадян. У 2014 році кримінального авторитета "коронували" у м. Санкт-Петербург Російської Федерації", - сказано в повідомленні.

Таким чином поліцейські звернулися в Державну міграційну службу з клопотанням повторно вислати громадянина Грузії з України.

Як повідомляв "Апостроф", в аеропорту "Бориспіль" був затриманий російський "злодій в законі" Реваз Бухнікашвілі на прізвисько "Пецо", який був достроково звільнений в РФ за співпрацю з ФСБ.