RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Під Дніпром сталося жахливе вбивство жінки з підпалом: опубліковані фото

У місті Зеленодольськ в Дніпропетровській області співробітники правоохоронних органів затримали чоловіка, який зґвалтував жінку, а потім жорстоко вбив її і підпалив свою квартиру.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила прес-служба ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області.

Відзначається, що в день вбивства 25-річний чоловік разом із загиблою в парку розпивали алкогольні напої. Потім він покликав жінку до себе додому, і вона погодилася. У квартирі злочинець зв'язав потерпілу і згвалтував її.

Після цього він влаштував своїй жертві тортури ножем, електрострумом і пилкою. Переконавшись у смерті жінки, він підпалив квартиру і втік з місця злочину.

Згідно з висновком судово-медичного експерта, жінка померла від масивної крововтрати.

Правоохоронцям вдалося зловити злочинця, у якого раніше вже була судимість. Зараз він утримується під вартою, і йому вручено підозри по п'яти статтям Кримінального кодексу України: ч. 2 п. 4,9,10 ст. 115 ( "Умисне вбивство"); ч. 4 ст. 152 ( "Згвалтування"); ч. 3 ст. 153 ( "Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом"); ч. 2 ст. 194 ( "Умисне пошкодження майна шляхом підпалу"); ч. 2 ст. 186 ( "Грабіж") Кримінального кодексу України.

Так, затриманому загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Харківській області жінка застрелила п'яного, який вимагав горілку.