RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Політолог із США спантеличив пропагандистів на росТБ своїм тролінгом Путіна: опубліковано відео

У мережі активно обговорюють звернення американського політолога Пітера Залмаєва до президента Російської Федерації Володимира Путіна, яке виявилося тролінгом.

Відповідний ролик опубліковано в YouTube.

Так, політолог зазначив, що Російська Федерація, анексувавши Крим, втратила Україну, і тепер Кремль намагається повернути вплив на "братський народ" через "серця і уми" громадян.

"Володимире Володимировичу, свого часу ви назвали розвал Радянського союзу головною геополітичною трагедією 20-го століття. І у мене до вас відповідно запитання: чи не настав час піти настільки чітко встановленим історичним імперативом і відновити справедливість у її історичних кордонах? І поки, ви зауважте, ми не чіпаємо України... Першою на черзі повинна бути Білорусь.... Потім Молдова... Кавказ. І, звичайно ж, центроазіатські ханства... Після чого Прибалтика сама приповзе на колінах... Чи буде НАТО готове захищати Естонію? Зрозуміло, ні", - сказав він.

Політолог додав, що другим кроком має стати відновлення гегемонії Росії над колишніми країнами-сателітами СРСР в центральній Європі, аж до східної Німеччини.

"Можливо, доведеться поділити Монголію з Китаєм ..." - продовжив тролінг Залмаєв.

Варто відзначити, що пропагандисти РФ були спантеличені такою промовою політолога, на що вже відреагували користувачі мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше користувачів соціальних мереж обурив сюжет російських пропагандистів з "Першого каналу" про святкування Дня Незалежності в Києві.