RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

"Спалюють посла": в мережі висміяли чорний дим над консульством Росії в Сан-Франциско

Над будівлею генерального консульства Російської Федерації в Сан-Франциско, яке вирішила закрити влада США,помітили стовпи диму.

Про це повідомляє РБК.

Відзначається, що до місця події прибули пожежники, проте співробітники консульства не пропустили їх на територію. При цьому люди, які вийшли з будівлі, заявили пожежним, що "ніяких проблем немає", а співробітники спалювали в каміні якісь предмети.

Фото: Justin Sullivan / AFP

При цьому в мережі з іронією сприйняли інцидент в США, припустивши, що росіяни палили секретну документацію або самого посла.

"Російсько-нацистські шпигуни консулату РФ в Сан-Франциско так захопилися знищенням документів, що у них загорівся шредер", "У консульстві РФ в Сан-Франциско спалюють різні секретні документи. Тому що Трампушко викидає російських дипломатів на мороз", "Спалюють посла, він не хоче додому", "Може, це у них крематорій, щоб ніхто держтаємниці не видав", - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше глава МЗС Росії Сергій Лавров в телефонній розмові з держсекретарем США Рексом Тіллерсоном заявив, що Москва відреагує на закриття російського генконсульства в Сан-Франциско і ще двох дипломатичних об'єктів.