RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У Саакашвілі заявили про затримання його соратниці: влада відповіла

Прес-секретар "Руху нових сил" (політсила екс-президента Грузії і колишнього голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі) Мар'яна Поштар була затримана недалеко від україно-польського кордону 2 вересня.

Про це йдеться на сторінці політсили в Facebook.

"Кілька хвилин тому прес-секретарку РУХУ затримали біля кордону з Польщею за те, зо вона сфотографувала живий кордон з прикордонників, який нагнали для того, щоб вони не пустили у країну Михайла Саакашвілі", - сказано в повідомленні.

До повідомлення також додаються фото, які зробила Поштар на кордоні.

Ще один соратник Саакашвілі, Давид Сакварелідзе в свою чергу уточнив, що прес-секретар була затримана на заправці.

Прес-секретар голови Держприкордонслужби України Олег Слободян запевнив, що затримання не проводилося.

"Відкрию таємницю: НІХТО НІКОГО не затримував. Прикордонники виявили поблизу кордону невідому особу, яка несанкціоновано проводила фото та відео зйомку позицій на кордоні. Зараз саме проводяться командно-штабні навчання і подібні посилення позицій відбуваються і на інших ділянках. Так, військові і прикордонники іноді тренуються. Це - НОРМАЛЬНО!" - зазначив він.

Також Слободян додав, що Поштар пояснили правила зйомок у прикордонних районах і попросили надалі діяти відповідно до законодавства.

Раніше стало відомо про затримання 2 вересня в Києві брата Саакашвілі Давида.

Як повідомляв "Апостроф", Міхеїл Саакашвілі анонсував своє повернення в Україну на 10 вересня і уточнив, що буде перетинати кордон з боку Польщі.