RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

В Івано-Франківську гонитва за п'яним водієм закінчилася ДТП і пожежею в авто: опубліковано відео

В Івано-Франківську п'яний водій влаштував перегони з співробітниками поліції, які закінчилися ДТП і загорянням автомобіля порушника.

Про це повідомляє місцеве видання "Місто".

Відзначається, що водія від загибелі врятували копи, які оперативно витягли його з автомобіля після зіткнення.

Так, почалося все з того, що автомобіль Kia Optima стояв посеред дороги з увімкненими аварійними вогнями і відкритими вікнами.

При цьому патрульні помітили, що водій може бути в стані алкогольного сп'яніння, і вирішили поспілкуватися з ним - включили проблискові маячки та подали спеціальний звуковий сигнал. Після цього водій різко почав рух.

За словами спікера поліції Миколи Гуракова, швидкість водія досягала 200 км.

Водій зупинився тільки при виїзді з села Ямниця, коли він не впорався з керуванням і врізався в електроопору. Патрульні підбігли до автомобіля і побачили, що водій не може самостійно вийти з салону. У цей же час під капотом загорівся вогонь.

Співробітники поліції евакуювали чоловіка на безпечну відстань і намагалися самостійно локалізувати пожежу. Загасили вогонь вже рятувальники.

Свідок події зазначив, що водій ледве стояв на ногах і коли його витягли, то заснув. Чоловіка госпіталізували з явними ознаками алкогольного сп'яніння.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Тернополі на дорозі перекинувся бензовоз, у результаті чого пошкоджено шість автомобілів, загинула людина.