RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Миколаєві конфлікт на дорозі закінчився стріляниною: опубліковано фото

У Миколаєві чоловік за кермом автомобіля Geely через конфлікт з водієм ВАЗ-2110 влаштував стрілянину, важко поранив людину, після чого втік з місця події.

Про це повідомила прес-служба обласного управління поліція в Facebook.

Події відбувалися біля в'їзду до головного входу заводу "Зоря-Машпроект".

Попередньо встановлено, що між ними і водієм Geely синього кольору виник конфлікт на дорозі. Щоб його з'ясувати постраждалі, водій і пасажир "ВАЗ-2110" почали переслідування і, наздогнавши зловмисника, вийшли з авто. Незнайомець відразу почав стріляти з пістолета і потрапив в одного з чоловіків, 31-річного жителя Миколаєва. Використавши всі патрони, злочинець зник на своєму автомобілі.

Перехожі викликали пораненому "швидку допомогу". Пострілами також пошкоджені два транспортних засоби, припарковані на місці події. Потерпілий у важкому стані доставлений в лікарню. На місці події вилучили 8 гільз, які направлені на експертне дослідження.

"Правоохоронці вживають заходів для встановлення і затримання зловмисника", - додали в поліції.

Також слідчі порушили кримінальну справу за ознаками ч.2 ст.15 п.1 ч.2 ст.115 КК України "Замах на умисне вбивство двох або більше осіб".

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на п'ятницю, 28 липня, за адресою вулиця Татарська, 18б, (Лук'янівка) в Києві сталася стрілянина, важкі поранення отримав чоловік.