RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У страшній ДТП на Волині загинув журналіст: з'явилися фото і подробиці

У середу, близько 07:00 ранку, повертаючись з Варшави, в ДТП на трасі Ковель-Київ поблизу села Масевичі в Рівненській області загинув журналіст Володимир Карагяур.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив друг загиблого Vitaliy Selyk.

За його словами, Карагяуру 17 вересня виповнилося б 34 роки. З ним в машині загинули ще троє осіб - їх особи встановлюються.

У свою чергу, в ГУ Національної поліції в Рівненській області заявили, що повідомлення про смертельну дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі "Київ-Ковель-Ягодин" надійшло в поліцію сьогодні вранці.

"Попередньо, поліцейські з'ясували, що автомобіль "Opel Omega", рухаючись по автодорозі поблизу села Масевичі Рокітівського району, з невідомих поки причин виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажним автомобілем "DAF" з причепом", - сказано в повідомленні.

За даними відомства, в результаті зіткнення загинули четверо чоловіків з легкового автомобіля. За життя ще одного борються лікарі. Особи всіх учасників ДТП встановлюють правоохоронці.

У даний час на місці події працюють слідчі і експерти.

Фото: rv.npu.gov.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Хмельницькій області, на автодорозі Кременець-Ржищів, поблизу села Косков Шепетівського району, зіткнулися автомобілі Лада і Рено, в результаті чого загинули чотири людини.