RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У мережі висміяли емоційну реакцію опального ватажка ДНР на заяву Путіна про миротворців

В інтернеті активно обговорюють реакцію екс-ватажка бойовиків так званої Донецької народної республіки ("ДНР") Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) на заяву президента РФ Володимира Путіна про введення миротворців ООН на Донбас.

Про це в своєму Twitter пише Necro Mancer.

Так, терорист Гіркін заявляє, що росіяни втомилися від "донецької заварухи" і згодні на будь-яке вирішення ситуації з Донбасом.

"Західні санкції спрацювали двічі: спочатку вони насмерть налякали наших продажних чиновників-олігархів і олігархів-чиновників, а потім, на їх гроші і за вказівкою, повії зі ЗМІ, в повній взаємодії з різного роду "патріотичними діячами", зуміли налякати "третьою світовою" населення і переконати його, що "все було даремно", - зазначив бойовик.

Гіркін додав, що всі вже забули про те, що Донбас мав бути частиною Росії і "проект" фактично поховали.

"У мене таке враження, що Наногеній свідомо готує "єдиний фронт" опозиції проти себе коханого. Тому що бажання "сміттєво люструвати" цього образливо боягузливого, дуже жадібного і непристойно марнославного ідіота (з усією його зграєю таких же сірих нікчем) стає все більш нестерпним. І починає переважувати всі доводи здорового глузду", - підсумував він.

"Тобі б книжки писати", "А Біс вже прокоментував?", - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, яких саме миротворців проштовхує Путін для місії на Донбасі.