RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Стрілянина на дитячому майданчику в Києві: постраждала розкрила важливі деталі

Жінка, яка постраждала в результаті стрілянини на дитячому майданчику в Києві, розповіла подробиці інциденту.

Про це йдеться на сторінці dtp.kiev.ua.

"Гуляла на дитячому майданчику з двома дітьми, син 6 років і дочка 1,1 рік. Гуляла на цьому ж майданчику жінка з дівчинкою, рочки 4 їй приблизно. Мої сиділи в пісочниці, грали, я стояла біля них, говорила з мамою по телефону, паралельно до дітей своїх зверталася. І раптом ні з того ні з сього жінка підходить до мене дуже близько, заглядає мені в обличчя і починає нести якусь незв'язну нісенітницю про поліцію Німеччини, про те, що у мене щось в сумці, я чимось свічу", - говорить потерпіла.

За її словами, жінка почала вимагати, щоб вона показала, що у неї в сумці, на відмову відреагувала агресивно, вдаривши її в передпліччя. Постраждала додала, що просила допомоги у перехожих, але ніхто не відреагував.

"Я сказала, що викличу зараз поліцію, на що вона сказала, що зараз дістане пістолет і вистрілить в мене, і знову кинулася до мене, замахнулася, я вискочила з майданчика і давай дзвонити чоловікові, який був удома, сказала, що до мене пристає жінка, щоб він вийшов скоріше на майданчик", - додала вона.

Постраждала уточнила, що після цього жінка з дівчинкою пішла з майданчика, відмовившись чекати чоловіка "для розбірок". При цьому ніхто зі свідків інциденту її не знав.

"Починаю знімати її на телефон, відео, вона це бачить, ставить кульок на лавочку і біжить за мною, я відбігаю метрів 7 назад, вона повертається і йде далі з дівчинкою за руку і з кульком в руках. Я слідом за нею йду, вже не знімаю, заходжу в прохід в будинку, вона з нього виходить і різко розвертається, починає стріляти в мене, пострілів 4 десь було, потрапила 1 раз в стегно", - додала жінка.

Після цього на місце події викликали поліцію і швидку. Нападницю затримали.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Шевченківському районі Києва сталася погоня з перестрілкою, в результаті чого були поранені дві людини.

Крім того, в Харкові в шашличній ресторану "Авлабар" на вулиці Пушкінській місцевий адвокат влаштував стрілянину.