RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Вибух у метро Лондона: постраждалі розповіли страшні подробиці трагедії

Після вибуху в метро в Лондоні (Великобританія), який прогримів в п'ятницю, 15 вересня,постраждалі ледь не затоптали 10-річну дитину і вагітну жінку.

Про це повідомляє The Dayli Mail.

"Переді мною стояли дві людини - вагітна жінка і школяр. Їх розмазували по бетонних сходах. Рятувальники робили все можливе, щоб контролювати ситуацію, але всі кричали, намагаючись вибратися. Зрештою їм вдалося заспокоїтися, люди злегка відступили, що дозволило встати хлопчикові і вагітній жінці", - розповіла Сара Хікстон, яка якраз їхала на роботу.

Очевидець Олан Шокубі зазначив, що на підлозі був маленький хлопчик.

"Мені було шкода його, дитині було не більше 11 років. У нього були подряпини на голові, він шукав свого молодшого брата. На підлозі була жінка. Вона не могла дихати. Люди кричали і плакали", - сказав він.

В однієї дівчини повністю обгоріли ноги і згоріло волосся.

"Була дівчина, у якої на нозі не було шкіри, все, що було на ній - просто зникло. І ще була одна дівчина, у неї ззаду згорів одяг, згоріло волосся", - розповів Люк Уолсмі

"Це була дуже-дуже сильна вогненна куля над моєю головою. У мене тільки червоні сліди і опіки на маківці. У багатьох людей все набагато гірше, ніж у мене. Багато людей перебували в шоковому стані. Багато з них були явно засмучені. В основному були травми обличчя - опіки, а не порізи", - додав постраждалий Пітер Кроулі.

Так, за даними поліції, кількість постраждалих в результаті теракту в лондонському метро збільшилася до 22 осіб. Їх доставили в лондонські лікарні.

За словами лікарів, життю постраждалих нічого не загрожує.

Як повідомляв "Апостроф", британські правоохоронці навали терактом вибух на станції метро "Парсонс Грін" в Лондоні.