RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

В Ізраїлі жорстоко побили українку, прийнявши за росіянку: перші деталі інциденту

В Ізраїлі житель Петах-Тікви побив на вулиці українку, прийнявши її за росіянку.

Про це пишуть vesty.co.il.

Інцидент стався пізно ввечері 11 вересня. За словами 40-річної громадянки України, чиє ім'я не називається, незнайомий чоловік на вулиці кинув в її бік пару слів українською мовою. Вона погано розчула їх і спросила, чого він від неї хоче.

"Тоді він почав проклинати мене в грубих виразах, а потім накинувся на мене з кулаками, завдав удари по обличчю і в голову. Я впала на землю, але він продовжував мене бити, намагався зняти з мене блузу і штани. Я кричала, волала про допомогу. Мабуть, хтось мене почув і викликав поліцію. Поліцейські допомогли мені піднятися і забрали нападника", - розповіла вона.

Після нападу жінку госпіталізували. У лікарні вона провела два дні.

"Хоча мене вже виписали, я все ще не можу дихати через ніс. У мене боліли голова і все тіло. Напевно, я не єдина, кого він так жорстоко побив. Причому мені до сих пір не зрозуміло, з якої причини він на мене напав . Ми ніколи не були знайомі, я нічого йому не зробила "- запевняє вона.

Нападником виявився 29-річний Андрій Довженко, виходець з України. Він професійний боксер.

Також повідомляється, що свою жертву він обзивав "дурепою" і "повією". А коли до місця прибули поліцейські, просив у них пістолет, "щоб покінчити з цією справою".

Сам Довженко в суді повідомив, що прийняв свою жертву за іншу жінку - якусь росіянку, яка нібито йому "давно загрожує і хоче вбити" його.

До завершення юридичних процедур чоловік буде перебувати під арештом.

Раніше повідомлялося про те, що в Любліні троє поляків побили 23-річну українку.