RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Пожежа в таборі "Вікторія": стала відома можлива причина загоряння

Найбільш імовірною причиною пожежі, яка сталася в дитячому таборі "Вікторія" в Одесі, рятувальники вважають аварійний режим роботи електроприладів в кімнаті виховательки.

Про це заявив начальник ГУ Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) Одеської області Віктор Федорчак, повідомляє "Укрінформ".

"Найбільш ймовірною причиною пожежі може бути аварійний режим роботи електроприладів, які були в кімнаті №4 на першому поверсі цього ж корпусу - кімнаті виховательки", - сказав він.

За словами Федорчука, гасіння пожежі ускладнило запізніле сповіщення про неї, пориви вітру, неможливість забору води з пожежного водоймища, яке було заповнене на третину, слабкий тиск в пожежних гідрантах.

"Складнощів пожежним додавала велика кількість дерев'яних будівель, значна відстань до вуличного протипожежного водопостачання: пожежникам довелося прокладати лінію аж за межі табору - довжиною 800 метрів", - уточнив він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше діти, які постраждали під час пожежі в одеському таборі "Вікторія", розповіли про пережите.