RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Кропивницькому поліція накрила "сходку" кримінальних авторитетів: опубліковані фото і відео

Співробітники правоохоронних органів в Кропивницькому затримали кілька десятків озброєних учасників кримінальної "сходки".

Про це повідомляє ГУ Національної поліції в Кіровоградській області.

Так, представників злочинного світу виявили співробітники поліції за підтримки бійців КОРДу на території одного з ресторанів міста в рамках всеукраїнської операції "Зброя та вибухівка".

За даними поліції, 27 чоловіків прибули до міста, щоб "обговорити" питання про перерозподіл сфер "впливу". Частина з них - раніше судимі за злочини проти життя і здоров'я людини, а також за майнові злочини. Деякі з цих громадян в кримінальному світі мають статус "авторитетів".

Відзначається, що оперативники виявили серед учасників "сходки" жителів трьох областей: Кіровоградської, Миколаївської та Дніпропетровської. У кількох чоловіків поліцейські знайшли зброю: чотири пістолети, два револьвери, два автомати, а в автомобілі - гранату Ф-1.

За цими фактами порушено кримінальне провадження, проводяться слідчі дії. Вилучений "арсенал" спрямований на проведення відповідних експертиз.

Фото: kg.npu.gov.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше співробітники поліції в черговий раз видворили з України громадянина Грузії, "злодія в законі" Тенгіза Чара на прізвисько "Тенґо Гальський".