RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Немає грошей - катайся на велосипеді: в Донецьку розповіли про новий "податок" бойовиків ДНР для власників авто

В окупованому бойовиками незаконних збройних формувань Донецьку ввели "податок" для власників авто - 20-30% від вартості транспортного засобу.

Про це в своєму блозі на "Обозревателе" пише Фашик Донецький.

"Тобто: мало того, що тебе змушують зняти нормальні автономери і поставити лабуду, так тепер ти ще й повинен відбашляти Захарасту і банді на поїсти. А щоб холопи не обурювались і не мукали, щоб прискорити процес, типу даішникам дали відмашку - карт бланш - конфіскувати виявлені не перереєстровані транспортні засоби", - зазначив він.

Блогер підкреслив, що сперечатися з людьми в формі в окупації не прийнято.

"У підсумку, що це означає для холопів: У тебе жигулі за 500 баксів? Або віднеси 20% Захарасту, або на велосипеді катайся. Бо прийдуть даішники і попросять папірець про оплату сотні баксів в кишеню Захарченка. Ой, в казну типу держави", - пише Фашик Донецький.

За його словами, особливо не пощастило власникам іномарок - їм доведеться платити ще більше.

"Твоє авто сподобалося абізянке в камуфляжі? Вітаю, сам вибери причину, по якій у тебе відіжмуть авто: або ти не забашляєш 20-30% від вартості авто незрозуміло куди, або ти диверсант. Жіззьболь, ага", - підсумував блогер.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Фашик Донецький підрахував, скільки коштує жителям окупованого Донбасу утримання Захарченка та його свити.