RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У Росії назвали таємну мету візиту ватажка ДНР до Путіна

Ватажка бойовиків так званої Донецької народної республіки ("ДНР") Олександра Захарченка викликали в Кремль через занепокоєння в зв'язку з можливим введенням миротворців на Донбас, а відвідування концерту до 80-річчя Йосипа Кобзона - це лише прикриття.

Про це в коментарі "Обозревателю" заявила російський опозиційний політик, організатор антивоєнного руху Ольга Курносова.

"Ситуація навколо самопроголошених республік загострюється. Ситуація навколо миротворців перебуває на піку. Кремль стурбований. У тому числі і позицією Трампа (президента США, - ред.), яка практично збігається з позицією України, і тим, що голосування по миротворцях може бути зроблено Генасамблеєю ООН, що виключить можливість накладення вето" , - сказала вона.

За словами Курносової, президент РФ Володимир Путін сам запропонував ввести миротворців на Донбас, тому тепер потребує маріонеткових лідерів "Л/ДНР", щоб ті виступали проти.

"Кобзон - це лише привід, а причина в необхідності дати Захарченку вказівки, як вести себе найближчим часом", - уточнила політик.

Як повідомляв "Апостроф", раніше "конкурент" Захарченка зробив гучну заяву про боротьбу за владу в ОРДО.