RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Під Києвом розгорівся скандал через побиття дитини завідувачкою дитсадка: опубліковані фото і відео

У Ворзелі Київської області завідувачка дитсадка №9 нібито кинула 5-річного хлопчика обличчям об підлогу.

Про це ТСН розповіла мати постраждалої дитини.

За її словами, інцидент стався в п'ятницю, 22 вересня.

"У них було свято вихователя, батьків на нього не запрошували. Був тільки персонал дитсадка і діти. Мій хлопчик специфічний, він не бере участі в святах, не співає, не танцює, але сидить і дивиться", - розповіла вона.

Коли жінка прийшла за сином, то побачила у нього синяк на половину обличчя і подряпину. Дитина сказала, що завідувачка дитсадка кинула його об підлогу.

"Він весь тремтить, сльози на очах. При слові "завідувачка" у нього просто істерика, паніка починається", - додала мати.

Вона уточнила, що в той день не застала завідувачку дитсадка, але вихователька повідомила їй, що під час свята хлопчик був біля неї і поводився спокійно.

За словами виховательки, завідувачка залетіла в зал, де виступали діти, і схопила дитину. Хлопчик почав вириватися, але вона його вивела із залу. Через 5-10 хвилин дитина вже була з синцем на щоці.

Мати хлопчика також розповіла, що вихователька зателефонувала їй в той же вечір, але не визнала своєї провини. Вона заявила, що син жінки дуже сильно її вдарив.

25 вересня батьки і місцеві депутати приходили в садок, щоб поспілкуватися із завідувачкою, але "ніяких чітких відповідей не почули".

На даний момент батьки не збираються забирати хлопчика з садка і хочуть, щоб завідувачку звільнили.

"Дитина вдома, категорично в садок відмовляється йти... Я вважаю, що якщо людина проявляє агресію до дітей в садку, і це не вперше, то такій людині не потрібно працювати з дітьми", - додала мати побитого хлопчика.

Фото: Facebook / Юрий Ходорович

Як повідомляв "Апостроф", раніше на перетині вулиць Обсерваторна і Кудрявська в Києві прихильники бойовиків "ЛНР", які вигукували антиукраїнські гасла, побили дівчину.