RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

У Житомирі водій мікроавтобуса збив дітей на пішохідному переході: опубліковано фото

27 вересня, на пішохідному переході в Житомирі, мікроавтобус Volkswagen збив трьох дітей.

Про це повідомляє "Журнал Житомира".

"Водій Volkswagen рухався в бік виїзду з Житомира зі швидкістю близько 40 км/год і наїхав на трьох дітей, які переходили дорогу. Швидше за все, що його просто засліпило сонце, яке сідало. Він не зміг їх побачити і пригальмувати", - розповів водій автомобіля, який їхав на протилежному боці дороги.

За інформацією прес-служби Управління поліції в Житомирській області, дітей, які постраждали в результаті ДТП, госпіталізували з важкими травмами.

"Близько 18 години по вулиці Чуднівської в Житомирі сталася ДТП, в результаті якого постраждали троє дітей. За попередніми даними водій автомобіля Volkswagen Т4, житель Житомира 1949 р.н., рухаючись на виїзд з обласного центру, скоїв наїзд на трьох хлопчиків (двоє 12 років, один 13 років), які переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході", - повідомила заступник керівника прес-служби відомства Ольга Номерчук.

Обставини з'ясовуються в рамках розпочатого досудового розслідування за статтею 286 КК (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

Як повідомляв "Апостроф", раніше, 17 вересня, в Києві заступник голови українського банку Ігор Зарудав на смерть збив пішохода.