RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

У Миколаєві поліцейські з гонитвою затримали мікроавтобус з п'яними військовими: фото і відео

У п'ятницю, 29 вересня, в Миколаєві патрульні поліцейські з гонитвою затримали мікроавтобус, в якому перебували п'яні військові.

Про це повідомляє місцеве видання "Новости-N".

Відзначається, що патрульні помітили мікроавтобус, що рухався по проспекту Центральному з вимкненим світлом фар. Правоохоронці по гучномовцю зажадали зупинитися, на що водій мікроавтобуса не відреагував, почавши прискорення руху.

Так, в ході погоні утікач виїхав на зустрічну смугу, де ледь не зіткнувся з іншим транспортом, після чого виїхав на вулицю з одностороннім рухом і поїхав проти нього.

На одній з вулиць автомобіль ледь не збив патрульного, після чого на одному з поворотів врізався в електроопору, зачепивши її. Там же гонитва і закінчилася блокуванням порушників поліцією.

"В автомобілі перебували 5 осіб з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Вони чинили опір патрульним, намагалися втекти з місця події. Правоохоронцям довелося навіть зробити попереджувальний постріл в повітря, так як була підозра, що у чоловіків є зброя. У підсумку всіх було затримано", - зазначає видання.

Уточнюється, що водієві мікроавтобуса було запропоновано пройти алкотест "Драгер", але він відмовився. У медустанові аналіз показав 0,9 проміле. Всі затримані - військовослужбовці однієї з військових частин Миколаєва. Всі були п'яні, їх передали військовій поліції.

За даними видання "Преступности.НЕТ", затримані були доставлені в Центральний відділ поліції. Всі вони - військовослужбовці 36-ї окремої бригади морської піхоти.

Фото: novosti-n.org

Обережно, нецензурна лексика!

Як повідомляв "Апостроф", раніше на вулиці Зодчих в Києві вантажний автомобіль MAN переїхав жінку.