RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Вибухнув скандал через жахливе харчування військових курсантів в Одесі: опубліковані фото і подробиці

Скарга одного з курсантів інституту МВС сил при Одеській морській академії на жахливе харчування в їдальні спровокувала черговий скандал.

Відповідний пост опублікований на сторінці в Facebook Donald Lee.

У записі курсант зазначив, що численні перевірки в інституті не впливають на якість продуктів в їдальні.

"І ось вчора тільки поїхала нова перевірка, я спеціально сфотографував те, що ми їли до перевірки і після. Як бачимо цвіль не поїала разом з перевіркою, та й каша смачніша не стала. Ось і ціна перевірок", - зазначив він і прикріпив фото продуктів.

Запис викликав резонанс і його активно коментують користувачі мережі, а також жінка, яка представилася завідуючою їдальні.

За інформацією сайту 048, студенти 5 курсу факультету електромеханіки морської академії також скаржаться на погане харчування.

"Їжа одноманітна, з цвіллю немає, але можуть три дні поспіль давати пшеничну кашу. Картоплю рідко коли дають, а кашу не всі їдять. Борщ холодний, його їсти неможливо. Ось нас з "екіпажу" призводить офіцер, ми не можемо купити по дорозі якусь їжу, доводиться їсти те, що дають в їдальні ", - розповіли курсанти.

Варто відзначити, що радник президента України Юрій Бірюков обіцяв знайти курсанта, який опублікував фото обіду і зробити все для його звільнення. Втім, пізніше він видалив цей запис.

Як повідомляв "Апостроф", фірма, яка постачає українським військовослужбовцям консерви, потрапила в скандал з фальсифікацією документів про добове виробництво продукції.