RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Стало відомо про нове протистояння ЗСУ з бойовиками на Донбасі: штаб уточнив втрати

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу, 4 жовтня, в результаті бойових дій було поранено двох українських бійців.

Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО.

Всього ж терористи 19 разів відкривали вогонь і порушували режим перемир'я. Сили АТО відкривали у відповідь вогонь 12 разів.

"Після 18 години ворог з гранатометів і стрілецької зброї двічі обстрілював наші позиції на підступах до Авдіївки. З цієї ж зброї проросійські найманці тричі били у районі Невельського. А близько 20 години, унаслідок ворожого гранатометного вогню неподалік Новоселівки Другої, отримав поранення один наш військовослужбовець", - сказано в повідомленні військових.

Неспокійно було і на луганському напрямку, де бойовики двічі з мінометів, гранатометів і кулеметів били по українських позиціях біля Кримського.

"На Маріупольському напрямку вчора вдень, у результаті бойового протистояння неподалік Красногорівки, отримав осколкове поранення один український воїн. Крім того, під ворожим вогнем з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ввечері опинились наші опорні пункти біля Водяного", - також повідомили в штабі.

Як повідомляв "Апостроф", під Одесою попрощалися із загиблим в зоні АТО сапером.