RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Волонтери розкрили особистості чергових військовослужбовців РФ, які воювали на Донбасі: фото, відео

Колишній військовослужбовець 104-го ДШП Герман Шаченков (15 січня 1986 року народження, місце проживання місто Смоленськ) опублікував в соціальній мережі "ВКонтакте" групове фото російських військовослужбовців з білими ідентифікаційними пов'язками, які були одним з ознак розпізнавання серед солдатів РФ і бойовиків на початковому етапі конфлікту на Донбасі.

Про це пишуть волонтери проекту InformNapalm.

Вони з інших фото Шаченкова волонтери встановили, що він проходив службу у військовій частині №32515.

Людина на фото під номером 1 — Руслан Нікітін, як і Шаченков, був військовослужбовцем 104-го парашутно-десантного полку РФ.

Людина номером 2 — Олександр Авдєєв на прізвисько "Авдій".

Сам Герман Шаченков фігурує на фото під номером 3.

Інших людей на фотографії волонтерам на даний момент встановити не вдалося.

У стрічці Шаченкова "ВКонтакте" волонтери знайшли відео, завантажене на YouTube 05.09.2014 користувачем Володимир, де на БМД впізнали Нікітіна і Авдєєва.

Головним фігурантом відео був Багір Ісаєв ("Каха" або "Баха"), а також на кадрах фігурував військовослужбовець з Пскова Денис Сахаутдінов.

Відзначається, що автор відео - Володимир Ст. - підтвердив, що воно знято біля блокпоста бойовиків "ЛНР", спорудженого недалеко від селища Самсонівка Луганської області. Судячи з відео, бронетехніка виїжджала на трасу у напрямку до міста Молодогвардійськ.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно волонтери InformNapalm встановили особи чергових російських солдатів, які влітку-восени 2014 року брали участь у військових діях на Донбасі.