RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

В Одесі спіймали банду грабіжників-сепаратистів, яких раніше відпустив суд на свободу: опубліковано фото

Співробітники поліції в Одесі затримали банду грабіжників, які напередодні вчинили напад у Каховському районі Херсонської області. Зазначається, що раніше у Рівному суд вже розглядав справу цієї банди, але відпустив на свободу.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Нацполіції Сергій Князєв.

За його словами, в 2016 році цю банду вже намагалися притягнути до відповідальності, але суд відпустив зловмисників. Тоді було встановлено, що члени цього угруповання брали участь у війні на Донбасі на стороні незаконних збройних формувань.

"Вчора херсонські опера, в результаті злагоджених оперативно-розшукових заходів, через три години після чергового розбою, в Одесі за місцем мешкання, затримали 9 чоловіків, які саме ділили здобуті гроші. Як у кіно: "це тобі, а це – мені". І ось дежавю – "на манежі все те же". Прізвища розбійників ті самі, що й восени 2016 у Рівному", - йдеться в повідомленні.

На сайті Нацполіції Херсонської області повідомляється, що вночі 9 жовтня банда скоїла напад на мікроавтобус, в якому їхали 10 пасажирів-підприємців.

Група складалася з 10 чоловік у віці від 23 до 40 років. Одного з них затримували у Львові під час спроби виїхати за кордон. До складу групи входили раніше судимі за майнові злочини уродженці однієї з іноземних держав, жителі Донецької і Одеської областей.

Під час обшуків у підозрюваних вилучили гроші, телефони, ювелірні вироби, 2 пістолети і автомобілі. Затриманим загрожує позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна.

Як повідомляв "Апостроф", в Запоріжжі в аварію потрапили відразу два поліцейських позашляховика з гібридною силовою установкою Mitsubishi Outlander PHEV.