RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Бойовики з БМП та мінометів обстрілюють позиції ЗСУ на Донбасі: зведення АТО

Бойовики так званих ДНР-ЛНР продовжили провокаційні обстріли позицій сил АТО на Донбасі, зосередивши вогонь на Луганському напрямку.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці Facebook прес-центру штабу АТО.

"Загалом, за минулу добу незаконні збройні формування 15 разів порушили перемир'я. У відповідь Збройні Сили України 9 разів застосовували зброю на ураження противника. В результаті бойових дій 4 військовослужбовців отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що окупанти 4 рази з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї били по опорним пунктам біля Новоолександрівки, де поранення отримав один з бійців.

В результаті обстрілу українських позицій з озброєння БМП і великокаліберного кулемета біля Зайцевого отримав поранення, ще один український боєць.

Вдень на Приморському напрямку, за уточненими даними, під час обстрілу укріплень сил АТО отримали поранення двоє захисників Широкіного.

Як повідомляв "Апостроф", в зоні АТО проведена перевірка інформації про затримання російськими прикордонниками українського громадянина, який нібито намагався перейти кордон на Луганському напрямку і представився як військовослужбовець Збройних Сил України.