RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Стало відомо про загибель учасника АТО в аварії під Тернополем: опубліковані фото

Поблизу села Підлісці в Тернопільській області сталася ДТП за участю двох автомобілів - "Москвича АЗЛК-2140" і Volkswagen Touareg, в результаті якої загинули троє людей, в тому числі і учасник антитерористичної операції (АТО) на Донбасі.

Про це повідомляє місцеве видання "Нова тернопільська газета".

"У результаті ДТП загинули водій "Москвича" 28-річний Сергій Цирульников і двоє його пасажирів - 39-річний Андрій Антонюк та 23-річний Ігор Мазурчук. Троє чоловіків - жителі села Великі Млинівці", - сказано в повідомленні.

За даними поліції, водій легкового автомобіля виїхав на проїжджу частину дороги з правого узбіччя і зіткнувся з позашляховиком.

Видання уточнює, що за кермом Volkswagen Touareg була 22-річна дочка відомого бізнесмена з Почаєва Івана Боцюка.

Загиблих в ДТП поховали в неділю, 8 жовтня. Сергія Цирульнікова, учасника АТО, в останню путь проводили товариші по службі.

"Сергій пішов на війну в період запеклих боїв - в серпні 2014-го року, повернувся додому в листопаді 2015 року. Воював на Луганщині, мало розповідав нам про все, через що пройшов і пережив, ми навіть не знаємо, в який саме бригаді ніс службу. Був поранений, деякий час лікувався в госпіталі... Пройшов гарячі точки, а загинув недалеко від будинку", - розповів його брат Петро.

За його словами, причина аварії поки не встановлена.

"Зараз чекаємо висновки слідства, але важливо, щоб всі експертизи були проведені чесно і об'єктивно. Можливо, щось хлопці порушили, але свідки розповідають, що водій мчала на шаленій швидкості, про це свідчить сила удару, а там пішохідний перехід, зупинка... Кажуть, за кілька днів до аварії батько купив їй того позашляховика, тому вона носилася ним. Громада дуже обурена аварією, всі розуміють, що багатий водій буде намагатися уникнути відповідальності за ДТП, тому будемо стежити за розслідуванням", - заявив, у свою чергу, голова Кременецького Союзу учасників АТО Іван Білосевич.

Фото: nova.te.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше біля населеного пункту Воловець Закарпатської області перекинувся автобус зі спортсменами молодіжної збірної України з самбо.