RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

У дитячій лікарні у Львові жорстоко побили медиків: опубліковано фото затриманого

У Львівській міській дитячій лікарні 23-річний хлопець розгромив приймальне відділення і побив двох медиків.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

Як каже головний лікар медзакладу, 13 жовтня цей чоловік разом з жінкою прийшов у приймальне відділення дитячої лікарні з дитиною, якій було погано. Один з лікарів, який прийняв дитини, для додаткового огляду покликав хірурга. В цей момент чоловік раптово вискочив у коридор і почав трощити реєстратуру приймального відділення. Розбитим склом травмувалася медсестра. На шум в коридор вибіг хірург, якого чоловік побив.

"Внаслідок цього сестра зі струсом мозку і глибокою раною чола госпіталізована, і також госпіталізований хірург, який внаслідок ударів цього чоловіка отримав перелом потиличної кістки і навколоорбітальну гематому та струс мозку легкого ступеня", - говорить головлікар.

Після інциденту жінка з дитиною втекли, а чоловіка затримали співробітники поліції. Чоловік пояснив, що був на емоціях. Він пояснив поліцейським, що просив невідкладної допомоги для своєї дитини, а йому сказали почекати.

Зазначається, що 23-річний житель Львова був тверезим. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 КК України ("хуліганство").

Чоловік у 15 років був засуджений за навмисне тяжке тілесне ушкодження і провів у місцях позбавлення волі п'ять років.

Як повідомляв "Апостроф", в Одесі п'яні екс-учасники АТО влаштували бійку.