RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

У Миколаєві жорстоко порізали спортсмена: фото

У Миколаєві жорстоко побили і порізали майстра спорту міжнародного класу з пауерліфтингу Владислава Гуровенко.

Про це повідомляє місцеве видання "Новости-N".

Відзначається, що нападники нанесли чоловікові 15 ножових поранень для того, щоб заволодіти його банківською картою. Інцидент стався 10 жовтня в мікрорайоні Північний.

За словами батька потерпілого Василя Гуровенко, 22-річний хлопець зайшов в магазин, щоб за допомогою банківської картки поповнити мобільний рахунок своєї матері. У цей момент в магазин зайшов чоловік, який вирішив заволодіти його карткою і став провокувати конфлікт, однак охоронець попросив його покинути приміщення.

Після того, як спортсмен вийшов на вулицю, він побачив, що кривдник його чекає в компанії ще одного товариша. Хлопець подався в сторону будинку, але злочинці наздогнали його. Владислав отримав удар в обличчя від чоловіка, який влаштував конфлікт в магазині, в той час, як його товариш вдарив спортсмена ззаду пляшкою по голові і намагався вирвати спортивну сумку.

Після того, як Владислав навідріз відмовився віддавати сумку, агресивний чоловік завдав йому 15 ножових поранень і втік. Спортсмен був доставлений в реанімацію, де його оперували шість годин. Тільки в область черевної порожнини він отримав сім ножових поранень.

Крім того, удари припали в поперековий відділ, стегно і сідницю. Так, Гуровенко втратив багато крові, і тільки завдяки небайдужим людям залишився живий.

За даними видання, поліція встановила особи всіх нападників на спортсмена, але головний підозрюваний зник і його зараз розшукують. Ним виявився Юрій Богомятков, раніше судимий.

Фото: novosti-n.org

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві злочинці вкрали понад 350 000 доларів США і кілограм золота в злитках з депозитних скриньок фінансової установи.