RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

П'яний пішохід з посвідченням співробітника поліції спровокував потрійне ДТП в Києві: фото

У Києві на Саперно-Слобідській вулиці сталося ДТП за участю трьох автомобілів.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua в Facebook.

Близько 21:00 автомобіль Ford Fusion їхав по Саперно-Слобідській вулиці в сторону Південного мосту. Раптово на крайню смугу вискочив чоловік. Водій спробував уникнути зіткнення і виїхав на смугу зустрічного руху. У нього врізалися ще два автомобілі.

"Я почав йти від зіткнення і автомобіль почало носити по сторонам. В результаті виїхав на розділову смугу, "вилетів" на встречку. Відкрилися подушки безпеки. В результаті зіткнувся з двома машинами" - розповів водій Ford Fusion Дмитро.

Спочатку Дмитро зіткнувся з Fiat Tipo. У автомобіля вирвало частину лівої задньої двері.

"Я скільки міг від удару йшов і все. Зчесати всю ліву сторону. Мене розвернуло і викинуло на узбіччя. Подушки спрацювали і я більше нічого не бачив", - розповів водій Fiat Tipo Сергій.

Дивом обійшлося без постраждалих. Всі три водії стверджують, що винен пішохід. Чоловік перебігав дорогу в недозволеному місці. До того ж водії запевняють, що винуватець п'яний. Також вони кажуть, що бачили у нього посвідчення поліцейського.

"На щастя я його не збив. Йому близько 40 років. Він співробітник поліції, який-то старший. Він показував документи, жетон і посвідчення" - розповів водій розбитого Ford Fusion Дмитро.

Патрульні заявили, що документів не бачили. Пішохід сам представився Олександром.

Поліція намагалася на місці провести тест на алкоголь. Але затриманий відмовився. Хоча зізнався, що відзначав день народження сина. Олександра повезли в лікарню до нарколога.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві на Південному мосту сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода за участю відразу шести автомобілів.