RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У мережі викрили військових, які крали продукти у бійців АТО: фото і відео

Командир 46-го батальйону "Донбас-Україна" В'ячеслав Власенко (позивний Філін) заявив, що старшину роти і комірника викрили на розкраданні продуктів для солдатів, які вони перепродували через магазини.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Якраз той випадок, коли не "генерали винні". Допомагають волонтери продуктами солдату на "нулі". Щоб солдат їв не тільки армійську кашу, а й щоб якесь розмаїття в харчуванні було. А в норі сидить тиловий щур. Точніше два щури. Щури крадуть продукти зі складу та тягнуть на продаж в магазин", - зазначив Власенко.

За його словами, злодійством займалися старшина роти прапорщик Фурлет Володимир Вікторович (Чернігівська обл., Козелецький р-н, смт Десна, вул. І. Франка, 48 кв. 22) і комірник продскладу солдат Герасименко Олексій Павлович (Харківська обл., Дергачівський р- н, с. Данилівка, вул. Наукова, 4).

"Обом по 56 років. І ці два діда крадуть продукти у солдатів, які їм в онуки годяться!!! Факти крадіжки зафіксовані. Обидва будуть відповідати по совісті і по закону", - підкреслив командир.

Як повідомляв "Апостроф", директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express, військовий експерт Сергій Згурець вважає, що американські протитанкові ракетні комплекси "Джавелін" не потраплять в Україну через низку причин, але їх можуть замінити вітчизняні ПТРК "Корсар".