RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Полковник Генштабу ЗСУ попався на хабарі

Правоохоронці затримали полковника, одного з начальників відділу Генерального штабу Збройних Сил України, під час отримання хабара в розмірі 3 тис. доларів США.

Про це повідомили в прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України.

"Під час отримання неправомірної вигоди в сумі 3000 доларів США, затриманий один з начальників відділу Генерального штабу Збройних Сил України полковник, який вимагав та в подальшому отримав від громадянина К. неправомірну вигоду в розмірі 3000 доларів США за погодження дозволу на проведення еколого-геологічного обстеження території військової частини з метою встановлення осередків нафтохімічного забруднення і проведення відновлювальних робіт одним з приватних підприємств", - йдеться в повідомленні.

В даний час військовою прокуратурою проводяться першочергові слідчі дії, вирішується питання про повідомлення посадової особи про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, проведення обшуків, відсторонення від посади.

Як повідомляв "Апостроф" раніше начальник клініки психіатрії Головного військово-медичного госпіталю Міноборони попався на хабарі в розмірі 52 тисячі гривень.