RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Смертельна ДТП в Харкові: з'явилися фото і деталі про водія Lexus

За кермом автомобіля Lexus, який увечері 18 жовтня в'їхав у натовп людей в Харкові, перебувала 20-річна Олена Зайцева.

Про це повідомляє видання NewsRoom.

"Алена Зайцева - прийомна дочка харківського бізнесмена Василя Зайцева, президента ТОВ "Група - Тайфун". В даний час він є головою правління і генеральним директором ПрАТ "ВТП "Укренергочормет", що працює на ринку енерготехнологій. У 2012 році Зайцев удостоївся Державної премії в галузі науки і техніки", - пише видання з посиланням на свої джерела.

Як повідомив на своїй сторінці в Facebook нардеп Антон Геращенко, дівчина керувала автомобілем, записаному на її батька.

"На перехресті вул. Сумської та вул. Бурсацький спуск, автомобіль "Лексус", номер АХ 0032 ЄС, під керуванням дівчини - мажору 1997 року народження, проїжджаючи на заборонний сигнал світлофора, на великій швидкості врізався в автомобіль Фольксваген "Туарег". Від отриманого удару, автомобіль "Лексус", що належить її батькові, викинуло на тротуар вулиці Сумській, де в цей момент знаходилися десятки пішоходів. В результаті, від отриманих травм, померли вже шість ні в чому не винних людей", - написав нардеп.

Крім того, радник міністра внутрішніх справ України розповів, що даний автомобіль раніше вже порушував правила дорожнього руху.

"Волонтери тільки що показали відео, на якому цей же "Лексус" RX350 (номер АХ 0032 ЄС) вже проїжджав на червоне світло взимку минулого року. Ми, правда, не знаємо хто був за кермом у той день, ця ж дівчина-мажор 1997 року народження, стала сьогодні причиною загибелі харків'ян, або ж хтось із її рідних. Але з цього відео видно, що сьогоднішня трагедія була зумовлена", - написав Геращенко.

Він також опублікував відео порушення.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилися нові дані про кількість загиблих в ДТП в Харкові.