RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Викрадення немовляти в Києві: з'явилися моторошні подробиці про дитину затриманої

Затримана за викрадення немовляти з дитячого саду в Києві жінка заявила, що свою померлу місяць тому доньку нібито викинула на смітник.

Про це на брифінгу 21 жовтня розповів глава поліції Києва Андрій Крищенко.

За словами поліцейського, жінка плутається в свідченнях і все її слова ще будуть перевірятися.

"Одна з версій, яку вона розповідає: вони втратили дитину місяць тому, викинули дитину на смітник, ми ще це будемо з'ясовувати всі ці події, тому що поліцією Києва не зафіксовано за останній місяць виявлення трупів дитини на звалищах", - повідомив Крищенко, додавши, що жінка повинна ще вказати місце, куди викинула свою дитину.

Слідство вважає, що жінка могла викрасти чужу дитину, щоб видати його за свого. Однак Крищенко зазначив, що це поки тільки версія і показань з цього приводу у поліції немає.

Начальник карного відділу поліції Оболонського району Олег Олежко розповів, що першим був затриманий співмешканець викрадачки.

"Нам трішки пощастило. Першим побачили на вулиці її співмешканця. Його ми затримали першим. Він нам відразу розповів, де знаходиться дитина і сама жінка, яка його викрала. Ми оточили прилеглу територію і затримали її, коли вона вийшла з будиночка", - повідомив він.

Затримані обидва 1997 року народження і жили у вагончику на території пилорами.

У поліції кажуть, що підозрюваній загрожує до 12 років в'язниці.

Як повідомляв "Апостроф", з'явилися фото викрадачів немовляти в Києві.