RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Під Житомиром підлітки жорстко побили дівчину на очах у матері: подробиці і відео моторошної історії

У місті Малин Житомирської області двоє дівчат і стільки ж хлопців до напівсмерті побили 17-річну Олену Жураховську.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Компанія молодих людей прийшла до Жураховської додому і стали вимагати, щоб вона віддала їм 500 гривень, які нібито заборгувала. Дівчину витягли з будинку на двір, де і почали її бити на очах у матері і вітчима.

Після цього агресивна компанія повела дівчину з двору і по дорозі продовжувала бити її. За словами очевидців, били Жураховськоу ногами і цеглою. Однак ніхто так і не заступився за неї і навіть не викликав поліцію.

Одна з учасниць жорстокого побиття розповіла, що постраждала нібито сама розбила собі голову, коли від удару впала на камінь. Також вона розповіла про те, що дівчину ставили до стіни і пару раз піднімали за коси, ляпаси давали. Коли вони виходили з будівлі, побита дівчина говорила, що хоче спати.

Побиту дівчину наступного ранку виявила під деревом жінка, яка йшла на електричку.

Лікарі кажуть, що Жураховська надійшла до них в дуже важкому стані з відкритою черепно-мозковою травмою, в агонії. Після операції дівчина ще не приходила в себе. За прогнозами медиків, якщо вона і виживе, то залишиться інвалідом.

Поліція допитала всіх учасників інциденту. Але ніхто так і не затриманий. Правоохоронці встановлюють, хто саме вдарив дівчину так, що вона отримала відкриту ЧМТ.

Як повідомляв "Апостроф", в Чернігові підлітки жорсткого побили школярку.