RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У штабі повідомили про великі втрати в силах АТО

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі 24 жовтня загинули четверо українських військових.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО станом на 18:00.

"На Донецькому напрямку окупанти з автоматичних гранатометів і кулеметів били по опорних пунктах сил АТО неподалік від Верхньоторецького. З цієї ж зброї бойовики обстріляли укріплення української армії в районі Водяного на приморському напрямку. Також сьогодні вдень під ворожим вогнем виявилися захисники Мар'їнки", - повідомляють в штабі АТО.

Двоє військових отримали смертельні поранення на маріупольському напрямі. Двоє військовослужбовців були поранені в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої.

Ще двоє бійців загинули і один отримав поранення в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої на донецькому напрямку.

На сторінці в Facebook Літінська РДА повідомляється, що одним із загиблих виявився 31-річний боєць з Вінницької області Ярослав Бондар, солдат гранатометного відділення 1 штурмового взводу 1 штурмової роти. У загиблого залишилися мама і брат.

Від кульового поранення в зоні АТО 24 жовтня також загинув 19-річний житель Хмельницької області, який служив у військовій частині А2896.

Раніше повідомлялося, на Світлодарськ дузі загинули два бійця з батальйону "Айдар".