RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Під Києвом сталася велика ДТП цистерни з небезпечним газом: опубліковані фото і відео

У четвер, 26 жовтня, на Одеській трасі поблизу Глевахи Київської області сталася дорожньо-транспортна-пригода за участю вантажівки ЗІЛ і бензовоза.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє dtp.kiev.ua.

"Зіткнулися два автомобілі: бензовоз і ЗІЛ. У результаті події бензовоз перекинувся на бік. На місці працюють патрульна поліція і ДСНС. Проїзд практично перекритий. Будьте уважні і обережні. Вибирайте альтернативний маршрут", - йдеться в повідомленні.

У той же час телеканал "112 Україна" "112 Україна"

уточнює, що перекинулася автоцистерна з аміаком.

"За попередньою інформацією, одна вантажівка на повороті не пропустила іншу, в результаті чого автоцистерна перекинулася. Усередині цистерни 17 тонн аміаку. Її не просто поставити на колеса. Витоків немає. Цистерна ціла. Зараз перекачують аміак в іншу цистерну, після чого рятувальники зможуть поставити вантажівку на колеса.

Так, рятувальники і поліцейські продовжують роботу на місці події.

Варто відзначити, що аміак становить небезпеку для людини при вдиханні. При гострому отруєнні аміак вражає очі і дихальні шляхи, при високих концентраціях можлива смерть.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в районі селища Глеваха Київської області зіткнулися бензовоз і вантажний автомобіль ЗІЛ.