RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Замах на Мосійчука: нардеп зробив першу заяву

Народний депутат Ігор Мосійчук прокоментував замах на себе, яке було скоєно ввечері 25 жовтня на вул. Міцкевича в Києві.

Його заяву опублікувала прес-служба політика на сторінці в Facebook.

"Я вважаю, що замовники сидять в Москві. Виконавці - київські. Не виключено, що агентура знаходиться в патріотичному середовищі", - заявив політик.

При цьому Ігор Мосійчук визнає, що живим він залишився тільки завдяки загиблому охоронцеві Руслану, який в 2013 році був в рядах "Беркута", по іншу сторону барикад, а тепер врятував його, націоналіста.

"Висловлюю щирі співчуття його родині. Я ніколи їх не забуду. Тепер у мене троє дітей. Третя дитина - чотирирічна дочка Руслана", - додав нардеп.

У самого Мосійчука вражена права сторона - з того боку, де був вибух. Операція пройшла успішно, лікарі оцінюють стан Ігоря Мосійчука як середньої тяжкості. Зараз його перевели в реанімацію, він вже прийшов до тями.

У той же час свідки розповіли, що відбувалося під час замаху на народного депутата Ігоря Мосійчука біля офісу Еспрессо.

"О десятій годині ми закінчили наш прямий ефір. Балла і Мосійчук о 22.01 покинули студію і вийшли до гостьового дивана, де ще протягом хвилини обговорювали тему бесіди. Потім вони сходинками пішли на перший поверх. Секунд через 30 пролунав вибух, від якого заклало вуха ", - розповіла гостьовий редактор Ірина Узлова Еспресо.TV.

За її словами, охоронці побачили на моніторах, що вибухнув моторолер.

За словами працівників Еспрессо, які були біля офісу, за 20 хвилин до закінчення ефіру моторолера ще не було на місці подій.

"Ми відразу почали викликати швидкі, поліцію. Бала сидів на сходинках біля магазину, у нього були осколкові поранення спини. На місці йому надали невідкладну допомогу. Потім його повезли в лікарню", - додала гостьовий редактор.

Також про ситуацію в першу хвилину після вибуху розповів один зі свідків події.

"Я прибіг на звук і побачив, що були постраждалі, постраждали машина і мотоцикл. Лежало двоє людей. Один з потерпілих був безпосередньо біля під'їзду. Людина у мопеда ще подавав ознаки життя", - розповів свідок.

/p>

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилося відео з місця замаху на народного депутата від "Радикальної партії Олега Ляшка" Ігоря Мосійчука.