RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Замах на Мосійчука: стали відомі важливі деталі

Перший заступник прокурора міста Києва Павло Кононенко повідомив, що в результаті вибуху на вул. Міцкевича в Києві, 25 жовтня, постраждало 5 осіб, серед яких народний депутат України Ігор Мосійчук.

Про це повідомляє УНІАН.

"Постраждало 5 осіб - Ігор Мосійчук - народний депутат Верховної Ради України, співробітник патрульно-постової служби полку особливого призначення, який загинув, жінка, яка повз проходила і співробітник міської поліції, який працює в юридичному відділі", - розповів Павло Кононенко.

За його словами, працює слідчо-оперативна група.

"На місці події неможливо сказати, що це за вибуховий пристрій. Тільки після проведення експертизи можна чітко сказати, що це був за пристрій", - додав він.

Як повідомляє Espreso.tv, на даний момент стали відомі імена всіх постраждалих.

Внаслідок вибуху в клініку "Борис" госпіталізований народний депутат від "Радикальної партії Олега Ляшка" Ігор Мосійчук.

У відділення політравми КМКЛ №17 доставлений директор агентства моделювання ситуацій Віталій Б.

У відділення політравми КМКЛ №17 доставлений Михайло М., 1981 року народження.

У відділення нейрохірургії ЛШМД доставлена місцева жителька Надія Т.

Відзначимо, в кареті швидкої допомоги по дорозі до медичного закладу помер старший сержант поліції Руслан К., 1986 року народження, який був охоронцем Мосійчука.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилося відео з місця замаху на народного депутата від "Радикальної партії Олега Ляшка" Ігоря Мосійчука.