RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Резонансна ДТП з авто Димінського: в МВС зробили важливу заяву за результатами ДНК-експертизи

Зразки ДНК з подушки безпеки автомобіля бізнесмена і президента ФК "Карпати" Петра Димінського належать не тій людині, яку видають за водія машини, причетної до смертельної ДТП у Львівській області.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив народний депутат від "Народного фронту", член колегії Міністерства внутрішніх справ (МВС) Антон Геращенко, повідомляє "Обозреватель".

"На сьогоднішній день слідство точно знає, що та людина, яку намагаються видати за водія "Мерседеса", який привів до загибелі 30-річної львів'янки, це не та людина, яка була насправді за кермом", - зазначив він.

Так, Геращенко уточнив, що були зроблені експертиза ДНК з подушки безпеки і експертиза ДНК Димінського з його будинку і особистих речей. За словами члена колегії МВС, слідча експертиза ще триває, але вже можна назвати винного.

"Судячи з того, що Димінський вже 2 місяці переховується за кордоном, я думаю, що для багатьох відповідь очевидна - ми розуміємо, хто був за кермом", - сказав він.

Геращенко уточнив, що зараз готуються відповідні документи для офіційного повідомлення про підозру винуватцю смертельної ДТП.

"Що стосується його охоронців, які були в джипі, вони також ховаються від слідства, яке хоче їх допитати в якості свідків. Це також побічно дає зрозуміти, хто був за кермом. Слідство триває. Той, хто був за кермом, відповість за загибель дівчини", - підсумував Геращенко.

Як повідомляв "Апостроф", охоронець Петра Димінського Андрій Борщ, якого підозрюють в причетності до смертельної ДТП у Львівській області, підпадає під амністію.