RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

Всі новини

Через рік в Дніпрі затримали жінку, яка побила в театрі ветерана АТО молотком по голові

У Дніпрі співробітники правоохоронних органів затримали Марину Меншикову, яка вдарила молотком по голові учасника АТО, бійця полку спецпризначення "Дніпро-1" Костянтина Кравченка на виставі в Оперному театрі.

Про це повідомляє "Радіо Свобода" з посиланням на обласну поліцію.

Відзначається, що підозрювана доставлена в райвідділ міліції. Шевченківський районний суд Дніпра має обрати їй запобіжний захід. Проти жінки відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України - умисне нанесення легких тілесних ушкоджень.

За попередніми даними, раніше жінка була в розшуку, вона перебувала на території анексованого Російською Федерацією Криму.

Як зазначено на сайті Ленінського районного суду окупованого Криму, 25 вересня цей суд визнав Марину Меншикову винною в порушенні міграційного законодавства Росії, присудив штраф і видворення протягом п'яти днів "за межі території Російської Федерації".

У червні 2017 року поліція вже повідомляла про затримання підозрюваної Меншикової, проте тоді їй тільки вручили повідомлення про підозру і допитали.

Як повідомляв "Апостроф", користувачі інтернету гнівно відреагували на інцидент в театрі опери та балету в Дніпрі, де ветерана АТО після образ вдарили по голові.