RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Головна загроза його владі: в Криму вказали на небезпечну риторику Путіна по Україні

Заява президента Російської Федерації Володимира Путіна про те, що він любить Україну і обидві нації все одно будуть "разом" - це не більше ніж евфемізм, що прикриває українофобську сутність російського режиму.

Про це у своїй колонці на "Крим.Реаліі" написав журналіст Сергій Стельмах.

"В ході недавньої зустрічі на Валдаї кремлівський лідер згадав про українців, яких він в черговий раз назвав« одним народом »з російськими. Він висловив упевненість, що обидві нації все одно будуть "разом". "Рано чи пізно це станеться - об'єднання - в сенсі не об'єднання міждержавне, а об'єднання з точки зору відновлення відносин. Чим швидше, тим краще - ми будемо все для цього робити", - сказав Путін. Міркуваннями про "один народ" російська влада відмовляють українцям у праві на незалежність. Це не більше ніж евфемізм, що прикриває українофобську сутність російського режиму", - написав Сергій Стельмах.

Також журналіст зазначив, що висловлювання Путіна свідчать, що в його політичному світогляді нічого не змінилося.

"Він як і раніше розцінює незалежність України як головну загрозу для його особистої влади. Фраза "ми будемо все для цього робити" означає готовність усунути цю загрозу будь-яку ціну", - додав Сергій Стельмах.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "Путін зізнався в любові до України: можна чекати гіршого".