RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

NYT пише, що Манафорт здався ФБР

Колишній глава передвиборного штабу нинішнього президента США Дональда Трампа Пол Манафорт, який є одним з головних фігурантів розслідування спецпрокурора США Роберта Мюллера про можливе втручання Росії в американські вибори, здався федеральній владі.

Про це повідомляє New York Times з посиланням на близьке до ситуації джерело.

"Манафорт увійшов до вашингтонського офісу ФБР близько 08:15 (по Вашингтону, - ред.) зі своїм адвокатом", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що у справі звинувачується також його колишній бізнес-партнер і протеже Ріка Гейтс: йому наказано здатися владі. Його ім'я фігурувало в документах, пов'язаних з компаніями, які фірма Манаформа зареєструвала на Кіпрі "для отримання транзакцій від політиків і бізнесменів в Східній Європі". Про те, чи прийшов він в офіс ФБР, не повідомляється.

Видання уточнює, що, які конкретно звинувачення були пред'явлені Манафорту, "не зовсім ясно".

Разом з тим, журналісти вважають, що арешт екс-глави штабу Трампа "представляє собою серйозний крок у розслідуванні спецпрокурора".

Манафорт перебував під слідством за можливі порушення федерального податкового законодавства, відмивання грошей і приховування іноземного лобіювання.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно ЗМІ розповіли подробиці розслідування ФБР щодо Пола Манфорта.