RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Під Миколаєвом п'яний мисливець вистрілив в дітей, є постраждала

В одному з сіл Миколаївської області п'яний чоловік під час повернення з полювання пострілом з рушниці серйозно поранив 9-річну дівчинку.

Про це повідомляється в Facebook поліції Миколаївської області.

67-річний мисливець повертався додому околицею села і по дорозі зустрів кілька дітей. Вони побачили, що чоловік при собі має рушницю і патронташ з патронами на поясі та стали просити у нього порожні гільзи. У той момент, коли чоловік став шукати по кишенях гільзи, стався випадковий постріл.

В результаті інциденту в обидва стегна була поранена одна дівчинка. Її у важкому стані доставили в лікарню. На даний момент потерпіла знаходиться в комі.

У крові мисливця на момент обстеження виявлено 0,85 проміле алкоголю. Чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінального Кодексу. Рушниця вилучено та направлено на експертизу.

Проводиться розслідування за ознаками ст. 128 КК України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді громадських робіт від 150 до 200 годин, виправних робіт на строк до 2 років, або позбавлення волі на строк до двох років.

Як повідомляв "Апостроф", у Хмельницькому дві чоловічі компанії влаштували перестрілку.