RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Києві на весіллі сталося вбивство: опубліковані фото і відео

У Святошинському районі Києва під час весілля між гостями заходу виник конфлікт, який закінчився загибеллю 24-річного брата нареченого.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-служба Національної поліції Києва.

Так, до правоохоронців звернулися очевидці, які після святкування весілля виявили 24-річного брата нареченого без ознак життя. Згодом слідчі затримали зловмисника, яким виявився 32-річний киянин.

"Під час святкування весілля родички між підозрюваним і братом нареченого виник словесний конфлікт. У розпалі сварки киянин завдав молодшому опонентові удар кулаком в голову, від чого той впав на асфальт", - йдеться в повідомленні.

За словами підозрюваного, після вибачення хлопці продовжили святкування. Вже на наступний день родичі потерпілого виявили його в ліжку мертвим.

Уточнюється, що після проведення судово-медичної експертизи правоохоронці з'ясували, що причиною смерті хлопця стали удари тупим предметом. У поліції інцидент розслідують за статтею "вбивство з необережності".

32-річному киянину повідомили про підозру. На час слідства його відпустили під особисте зобов'язання. Чоловікові загрожує до п'яти років за гратами.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Вінниці внаслідок вибуху загинув ветеран АТО.