RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

У Києві розгромили забудову на Сінному ринку: опубліковано фото і відео

У четвер, 16 листопада, представники партії "Національний корпус" розгромили будівельний майданчик на місці Сінного ринку, де планується побудувати 22-поверховий житловий комплекс.

Про це повідомляється на сторінці Нацкорпуса в Facebook.

"Українські націоналісти заблокували будівельні роботи і не дозволять їх відновлення до тих пір, поки будівництво не буде повністю відповідати не тільки нормам містобудування, а й відповідним вимогам громадськості. Вимагаємо від центральної та міської влади (ДАБК, Мінрегіону, Мінкультури і КМДА перегляду дозвільних документів та скасування дозволів на забудову так званого ЖК "Ярославів Град" в 22 поверхи. Поверховість повинна бути знижена так, щоб відповідати вимогам чинного законодавства для будівництва в історичному центрі міста. Акція не завершиться до повного виконання вимог", - заявили в Нацкорпусе.

Як повідомляє ЛИГА.net, 15 листопада мер Києва Віталій Кличко заявив, що КМДА зобов'язала забудовника знести паркан на будмайданчику на колишньому Сінному ринку до 17 листопада. Він зазначив, що якщо забудовник цього не зробить сам, паркан демонтує Департамент міського благоустрою.

Відзначимо, на даний момент власником земельної ділянки під Сінним ринком є британська компанія Solid Blue Assets Limited, яка зареєстрована в Лондоні.

Як повідомляв "Апостроф", раніше 4 жовтня, в Києві кілька сотень активістів розгромили автозаправку, розташовану на перетині вулиць Ревуцького та Анни Ахматової.