RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Треба розібратися, хто тепер в ролі фашиста: в мережі ажіотаж через протистояння між ватажками ЛНР в Луганську

У мережі активно обговорюють новину про те, що озброєні бойовики на БТР оточили будівлю "МВС ЛНР" в Луганську, що стало результатом протистояння звільненого так званого "міністра внутрішніх справ" "ЛНР" Ігоря Корнета і ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького.

Про це пишуть користувачі Twitter і Facebook.

"Ну ось і "Біс" підтягнувся. Тепер всі пацики в зборі", "А хто в "ЛНР" зараз фашисти? За кого вболівати?", "Коливанці! Треба згуртуватися! Коливанізм в небезпеці!", "Жартували про Луганду і Домбабве - і дожартувалися. У Луганську збройний заколот, БТРи, військові. "ЛНР" в одному клубі з Зімбабве тепер", "Війна "ДНР" з "ЛНР". Це як у Толкіна гобліни з орками", "Давайте вже не соромтеся: перебийте один одного. І пам'ятайте, головне: чим більше, тим краще. А потім валіть все на українську ДРГ" ,"Переворот в Зімбабве пам'ятаєте? Так отож .."- пишуть в інтернеті.

Варто зазначити, що конфлікт між ватажком "ЛНР" Ігорем Плотницьким і Корнетом спостерігався вже досить давно, але останнім часом він увійшов у відкриту фазу. Журналісти бачать в даному конфлікті протистояння між групами впливу помічника президента РФ Владислава Суркова (куди входить Плотницкий) і ФСБ (куди входить Корнет).

Як повідомляв "Апостроф", 20 листопада стало відомо про звільнення Корнета.